Avoimet Kylät-tapahtuma 10.6.2023

 Viime lauantaina vietettiin Avoimet Kylät-tapahtumaa. Akunsaaren laavun parkkipaikalla olevalla kioskilla kävi kiitettävä määrä vierailijoita päivän aikana. Lähes koko ajan neljän tunnin aukioloajan aikana paikalla oli asiakkaita ja vierailijoita.
   Korkeakosken kioskilla oli myynnissä kaikenlaista ja vieläpä sopuhintaan. Sieltä sai jäätelöä, limsaa, pullaa, kahvia ja vaikka mitä muuta. Kioskilla asiakkaita palveli kolme ahkeraa ja ystävällista nuorta myyjää Venla, Leo ja Vilho!
   Linja-auton saapuessa Korkeakoskelle alkoi kioskilla olla jo ahdasta, joten siinä vaiheessa näin tilaisuuden mennä keskustelemaan käviöiden kanssa. Kaikkien jututtamieni ihmisten mielestä tapahtuma oli mukava piristys kesäpäivään. Onneksemme sääkin oli suotuisa. Vielä juuri ennen linja-autolla tulijoiden lähtöä Pertti ja Jussi pitivät kattavan puheen Korkeakosken seudun toiminnasta ja historiasta.

   Seuraava tapahtuma, jonka Korkeakosken seutu järjestää on tämän viikon lauantaina. Korkeakoski tutuksi pyöräillen-tapahtumasta kerron enemmän myöhemmin tällä viikolla!Juuri ennen ensimmäisiä asiakkaita


Myyntivalmiudessa 

Vohvelien tekoa 😋Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Korkeakoski tutuksi pyöräillen- tapahtuma

Korkeakosken koulun muistelua

Vuosikokous 2023